O meni
  • ČUJEM I ZABORAVIM. VIDIM I SJETIM SE.ČINIM I SHVAĆAM. (KONFUCIJE)

Učitaj drugu misao

Najnovija kolumna

Kako smo prestali razmišljati (i zašto nam je tako kako nam je)

Prolazim u jutarnjoj šetnji pored ulaza u gimnaziju u kojoj sam i sama stjecala srednješkolska znanja. Dvoje mladih ljudi na stepenicama drže svoje otvorene knjige iz biologije i štrebaju! Nevoljko se prisjećam stresa kojeg sam i sama osjećala u njihovim godinama pred zaključivanje ocjena, iako nisam bila kampanjac.

više >>

Kao Life&Business Coach klijentima pružam usluge razvoja na profesionalnom i osobnom planu.

Djelujem kao coach, motivacijski govornik, predavač, trener mekih vještina, autor i storyteller. Napisala sam četiri knjige sa područja osobnog rasta i razvoja:

"Život nakon prekida veze" koju je objavio Profil. O knjizi pogledajte detaljnije na http://www.profil-mozaik.hr/zivot-nakon-prekida-veze/PR/121264,7261

"Male ideje za sretniji život" u izdanju Naklade Ljevak možete naručiti putem web stranica nakladnika na:http://www.ljevak.hr/pretrazivanje/?q=male+ideje

"Kako ojačati samopouzdanje u 7 dana", izdanje izdavačke kuće Profil, možete nabaviti u knjižarama ilihttp://www.profil-mozaik.hr/kako-ojacati-samopouzdanje-u-sedam-dana/PR/117025,7261www.profil-mozaik.hr/kako-ojacati-samopouzdanje-u-sedam-dana/PR/117025,7261.
U njoj nudim mogućnost da sa 7 alata, jednostavnih i učinkovitih mentalnih vježbi, izvježbate nove vještine kojima ćete ojačati ili izgraditi svoje samopouzdanje. Tijekom ožujka i travnja, u seriji besplatnih mini radionica, promovirala sam tu knjigu predstavljanjem alata koju vam mogu pomoći da samopouzdano prodjete kroz recesiju, jer vjerujem da kao i svaka kriza i ova, finacijska, nosi priliku za naš rast.

Moju prva knjiga: Kako upravljati karijerom je rasprodana i u pripremi je njeno novo izdanje.

Sve moje knjige za cilj imaju pomoći vam da radom na sebi izmjenite ono što vas ometa u zadovoljstvu životom. Pokušajte uz pomoću njih napraviti razliku.

Osim coachingom, bavim se i odnosima sa javnošću, te kao poslovni savjetnik na području strateških odnosa s javnošću (PR) držim seminare i savjetujem tvrtke.

Moji su klijenti osobe koje žele unaprijediti način na koji upravljaju svojom karijerom i žele sa više zadovoljstva i ravnoteže između poslovnog i privatnog , ostvarivati rezultate, ali i svoj puni potencijal. Među klijentima su i tvrtke koje vode brigu o razvoju svojih ljudskih potencijala.

Članica sam European Coaching Institute, Europskog udruženja za trenere.

Coaching je i u nas postala popularna metoda, a svojim sam aktivnostima kroz rad sa klijentima, kolumnama i knjigama, vjerujem, doprinijela popularnosti te metode kod nas.

Moja Vizija: Cijenjeni sam stručnjak na području razvoja ljudskih potencijala.

Moja Misija: Kao trener upravljanja životom radim s ljudima koji žele ostvariti svoj puni potencijal i svojim uspjehom doprinosim uspjehu zajednice.

Vrijednosti u koje vjerujem:
profesionalizam, kreativnost, poštovanje, iskrenost, partnerstvo.