Ponuda
 • DAJTE SI PRILIKU DA RADEĆI ŠTO VOLITE OSTVARUJETE SAN – TO ČINE USPJEŠNI LJUDI.

Učitaj drugu misao

Najnovija kolumna

Proljeće je, a ja solo - Kako živjeti punim plućima, bez obzira na to imate li partnera?

Koliko god da smo društvena bića, statistike ipak govore o tome kako je u zapadnom svijetu sve više samaca. U društvu koje kao temeljne vrijednosti ima obitelj, zajednicu dvoje ljudi i monogamni odnos (barem institucionalno gledano), biti samac nakon tridesete znači biti različit od «prosjeka». Proljeće najavljuje ponovno rađanje prirode, i potreba da izađemo iz toplog doma više nam nije opcija. Može li se kroz to razdoblje, kada se sav život radosno budi - biti sam, ali i veseo, aktivan, optimističan, pa i sretan? I kako to postižu oni koji svoju situaciju gledaju na pozitivan način?

više >>

 • life coaching

  Life Coaching (trening umijeća življenja) je metoda kojom možete ostvariti svoj puni potencijal bez obzira jeste li već uspješni ili tome tek težite. Bez obzira jeste li u dubokoj krizi ili samo ne znate kojim putem dalje.

  Life Coaching može se primijeniti za sva područja u životu: posao, obitelj, odnose, financije, zdravlje, emocionalne odnose, komunikacije, prijateljstva...

  Life Coach (trener umijeća življenja) je osoba s kojom učite kako postići rezultat ili radite na korekciji poteza koji vam do sada nisu dali željene rezultate.

  Odnos Coacha i Klijenta razvija se na sljedećim načelima:
  Ja, kao vaš trener, u vas vjerujem u potpunosti (inače ne bih radila s vama), a tu ću vam vjeru pokazati tako što ću vas shvaćati jako ozbiljno,
  ohrabrivat ću vas da i vi vjerujete u sebe. Hranit ću vaše samopouzdanje bez prestanka, tako da će ono svakodnevno rasti, a s njime i vaša vjera u vaše vlastite mogućnosti, zajedno s vama isplanirat ću aktivnosti koje će vam omogućiti ostvarenje vaših ciljeva i voditi vas prema cilju kojeg ste si postavili.

  Potpisujući zajedničko Pismo namjere, svoju ćemo odluku o zajedničkom radu oboje shvatiti ozbiljno i profesionalno, u svakom trenutku poštujući međusobnu obvezu jedno prema drugome i prema samima sebi: vi – da rastete do svog punog potencijala, a ja da imam zadovoljstvo ostvarivanja svojih profesionalnih uspjeha kroz vaš rast, uspjeh i zadovoljstvo postignutim rezultatima. Vaš uspjeh time postaje moj, i obratno.

  No, da biste stvarno uspjeli trebat ćete raditi, i to predano i sustavno. Svoju odluku za ozbiljnim radom na samima sebi trebat ćete donijeti već prije našeg prvog susreta; temeljenu na motivaciji, vjeri u samu/og sebe, samodisciplini i spremnosti na promjenu. Iako je svaki od ovih elemenata bitan, budete li spremni na promjene svojih uvjerenja, mišljenja, stavova i načina na koji pristupate problemima i nalazite rješenja, uspjeh neće izostati.

  Vaši problemi su normalni i uobičajeni. Vama je potreban prijatelj koji će Vas saslušati, a ne doktor koji će Vam dati lijek. Coaching i terapija vrlo su različiti.

  Za razliku od terapije, coaching vas neće pitati zašto ste tamo gdje jeste – nego gdje želite biti i kako do tamo stići. Kao vaš Coach 'tjerat' ću vas da donosite odluke i kreirate aktivnosti kojima ćete ostvarivati svoje snove. Ne bojte se, to nije muka. A ako ponekad i bude izgledalo tako, nije li to slatka muka!?! Sportaši do postizanja svjetskog rekorda prolaze ponekad teške trenutke. A jeste li ikad čuli za vrhunskog sportaša bez trenera?

  Želite li da vam budem trener? Postignimo zajedno svjetske rekorde – bit ću ponosna na svaki vaš uspjeh. A vi? Jeste li spremni sada biti uspješni u životu?

<< nazad na coaching