Ponuda
 • DAJTE SI PRILIKU DA RADEĆI ŠTO VOLITE OSTVARUJETE SAN – TO ČINE USPJEŠNI LJUDI.

Učitaj drugu misao

Najnovija kolumna

Uspješan plan za mirovinu? Planirajte svoju mirovinu dok ste još mladi

Mirovina!? Mislite li na to kako ćete jednog dana živjeti kada ne budete zarađivali? Nemojte se ponašati kao da vas nitko nije upozorio. Štedite, privređujte, mudro raspolažite onime što imate i ne dajte se navesti na tanak led potrošakog mentaliteta. Sada je vrijeme da planirate svoj život, čak i ako ste do sada donijeli pokoju krivu odluku.

više >>

 • life coaching

  Life Coaching (trening umijeća življenja) je metoda kojom možete ostvariti svoj puni potencijal bez obzira jeste li već uspješni ili tome tek težite. Bez obzira jeste li u dubokoj krizi ili samo ne znate kojim putem dalje.

  Life Coaching može se primijeniti za sva područja u životu: posao, obitelj, odnose, financije, zdravlje, emocionalne odnose, komunikacije, prijateljstva...

  Life Coach (trener umijeća življenja) je osoba s kojom učite kako postići rezultat ili radite na korekciji poteza koji vam do sada nisu dali željene rezultate.

  Odnos Coacha i Klijenta razvija se na sljedećim načelima:
  Ja, kao vaš trener, u vas vjerujem u potpunosti (inače ne bih radila s vama), a tu ću vam vjeru pokazati tako što ću vas shvaćati jako ozbiljno,
  ohrabrivat ću vas da i vi vjerujete u sebe. Hranit ću vaše samopouzdanje bez prestanka, tako da će ono svakodnevno rasti, a s njime i vaša vjera u vaše vlastite mogućnosti, zajedno s vama isplanirat ću aktivnosti koje će vam omogućiti ostvarenje vaših ciljeva i voditi vas prema cilju kojeg ste si postavili.

  Potpisujući zajedničko Pismo namjere, svoju ćemo odluku o zajedničkom radu oboje shvatiti ozbiljno i profesionalno, u svakom trenutku poštujući međusobnu obvezu jedno prema drugome i prema samima sebi: vi – da rastete do svog punog potencijala, a ja da imam zadovoljstvo ostvarivanja svojih profesionalnih uspjeha kroz vaš rast, uspjeh i zadovoljstvo postignutim rezultatima. Vaš uspjeh time postaje moj, i obratno.

  No, da biste stvarno uspjeli trebat ćete raditi, i to predano i sustavno. Svoju odluku za ozbiljnim radom na samima sebi trebat ćete donijeti već prije našeg prvog susreta; temeljenu na motivaciji, vjeri u samu/og sebe, samodisciplini i spremnosti na promjenu. Iako je svaki od ovih elemenata bitan, budete li spremni na promjene svojih uvjerenja, mišljenja, stavova i načina na koji pristupate problemima i nalazite rješenja, uspjeh neće izostati.

  Vaši problemi su normalni i uobičajeni. Vama je potreban prijatelj koji će Vas saslušati, a ne doktor koji će Vam dati lijek. Coaching i terapija vrlo su različiti.

  Za razliku od terapije, coaching vas neće pitati zašto ste tamo gdje jeste – nego gdje želite biti i kako do tamo stići. Kao vaš Coach 'tjerat' ću vas da donosite odluke i kreirate aktivnosti kojima ćete ostvarivati svoje snove. Ne bojte se, to nije muka. A ako ponekad i bude izgledalo tako, nije li to slatka muka!?! Sportaši do postizanja svjetskog rekorda prolaze ponekad teške trenutke. A jeste li ikad čuli za vrhunskog sportaša bez trenera?

  Želite li da vam budem trener? Postignimo zajedno svjetske rekorde – bit ću ponosna na svaki vaš uspjeh. A vi? Jeste li spremni sada biti uspješni u životu?

<< nazad na coaching